La Fonda Safaja

Ubicada al centre de Sant Quirze Safaja, La Fonda Safaja és coneguda per la seva cuina de mercat i les seves especialitats consolidades com els ‘cigronets de la Fonda Safaja’ o guisats com el conill amb llenegues.
Disposem de Wifi gratuita a la zona de bar i oferim la possibilitat de tenir reservat per a grups de 15 a 20 persones. Es un indret ideal per gaudir de la natura.La fonda

Una mica d’història

La Fonda Safaja ofereix els seus serveis desde l´any 1962. Obriren el negoci el Ton i l’Angelina, tiets de la Imma i en Joan , que actualment regenten la fonda. En tots aquests anys la idea bàsica ha estat per una part fer una cuina tipica , molt de casa i vinculada als productes de la terra, i per l’altre fer fruir a la gent d’una estada agradable i natural just com l´entorn que l´envolta.

Sant Quirze Safaja

Sant Quirze Safaja, és el poble situat més al sud del Moianès. El terme municipal fa poc més de 25 km2, que s’estenen enmig d’una zona muntanyosa envoltada de boscos de pi, roures, alzines i vegetació de ribera. Travessen el terme diversos torrents i rierols i també el riu Tenes.
A Sant Quirze de Safaja tenim un clima sa, fred a l´hivern, i força fresc a l´estiu,i sobretot un espai que et fa sentir la natura prop teu. Vine! som a prop (40min. de Barcelona,Sabadell, Vic o Manresa).