• Desenvolupament Web - Gestió de Projectes
    Experts en Desenvolupament
    de Software
    Més de 15 anys treballant en projectes de Turisme i E-commerce
    Veure els nostres serveis Contacta'ns

Elinkcat és un proveïdor global de desenvolupament de software externalitzat
en les àrees de turisme i comerç electrònic. La nostra companyia té flexibilitat operacional per a proveïr serveis de desenvolupament tecnològic tant de forma independent com solucions integrades de serveis complets.

Els nostres Serveis

GESTIÓ DE PROJECTES

DESENVOLUPAMENT

CONSULTORIA

TESTEIG

JIRA EXPERTS

HOSPEDATGE

LA NOSTRA FEINA

El nostre equip de desenvolupadors i testers tenen un fort coneixement del sistema Naviatire i del seu producte estrella New Skies Reservation System. Tenim capacitat per a integrar els sistemes en el seu negoci i compartir les millor pràctiques per fer créixer el seu negoci a cotes més altes.

Hem treballat tant per a cadenes hoteleres com per a hotels-boutique o AirBnB. Coneixem bé com de complexos són els sistemes de reserves hoteleres i sabem com simplificar-los i fer-los més usables i productius.

La nostra participació en projectes de connexió de diferents GDS i APIs, així com la definició i desenvolupament de les diferents interfícies relacionades, ens converteixen en experts del sector i ens permeten assesorar de la millor manera per fer créixer els negocis en aquesta àrea.

L'e-commerce mai s'atura. La venda per internet sempre està activa i en constant evolució. Per aquest motiu molts dels nostres clients ens demanen introduir de forma efectiva serveis d'Entrega Continua (Continuous Delivery). Els resultats que obtenim són realment espectaculars.

QUI SOM

La idea d' Elinkcat va néixer al 2009. Anteriorment ja teníem experiència en definició i gestió de projectes en diferents companyies de turisme i contractant diverses companyies d'externalització. Ens vam adonar que l'externalització no sempre donava els resultats esperats, i aleshores ho vam veure clar: l'estalvi en externalització només es pot aconseguir si s'aposta clarament per la qualitat com a primer objectiu i es controla de forma constant. Amb aquest control es pot aconseguir una gran qualitat entregant a temps, amb requisits i cost. Ara, després de tots aquests anys, tenim un portfolio de clients fidels i satisfets.

ÒSCAR JUNYENT

Managing Director

Òscar Junyent

ojunyent@elink.cat Twitter Linkedin

WOJTEK SZCZUPAK

Operations Manager

Wojtek Szczupak

wszczupak@elink.cat Twitter Linkedin

CHRISTIAN SMITH

Account Manager

Christian Smith

cmisth@elink.cat Twitter Linkedin